Pages: 1
Posted on 01-28-19, 01:08 pm
Goomba
In denial that someday the NSMB betas would be found since 2014

Karma: 17
Posts: 28/33
Since: 03-09-14
I found the beta numbers in NSMB. Am I the first to find this, or has it already been discovered?

Location: root/obj/A_OBJ_item_font_fontM_01_ncg.bin


I couldn't find a palette to match it so I made a custom one.


I'm going to put this on the NSMB TCRF under Unused Graphics.
Posted on 01-28-19, 01:45 pm (rev. 1 by Thierry on 01-28-19, 01:46 pm)
Once upon a time there was a tiger.

Karma: 4804
Posts: 2514/2614
Since: 01-17-13
you do realize red coins and VS mode coins use those numbers right? unless my memory is wrong.

edit: one way or other, make sure the thing is unused before to claim it to be on wikis. always.
otherwise you're just spreading confusion.
Posted on 01-28-19, 04:16 pm
(Words)

Karma: 607
Posts: 205/219
Since: 01-03-16
Posted by Thierry
you do realize red coins and VS mode coins use those numbers right? unless my memory is wrong.

Just checked, they are not

But regardless, make sure to fully check if they're unused, and try to find the palette before you claim it doesn't exist.

But these do seem to be the real deal from what I can see.


_________________________
"I strikingly thought you would know how but it clearly seems you have no knowledge of hacking" - MiiU 2017
Posted on 01-28-19, 04:33 pm
Mole
Normal user

Karma: 1913
Posts: 357/359
Since: 07-08-12
when in doubt, delete the file and see if the game crashes
Posted on 01-28-19, 11:19 pm
Fuzz Ball
Watched the Endless Eight twice.

Karma: 1976
Posts: 721/982
Since: 02-12-16
they were found for sure, but not sure if they were documented. basically if it's in the filesystem, it's been found, unless it's some file format that nsmbe can't open. they look like duplicates of used number graphics.
_________________________
Nothing to say, so jadnjkfmnjamnfjkldnajfnjkanfjdksan jsdnvj m.

Posted on 01-29-19, 12:04 am
Buzzy Beetle


Karma: 1962
Posts: 382/398
Since: 08-17-15
The game does load them, but you can't draw them on the OAM layer.
_________________________
tre3 z0N3

Posted on 01-29-19, 08:59 pm
Birdo


Karma: 2556
Posts: 2052/2060
Since: 06-26-11
Posted by newluigidev
The game does load them, but you can't draw them on the OAM layer.

When/where does it load them?

They are actually used in an unused mvsl screen that was posted about somewhere around here. Maybe they are just loaded for that? But it'd be interested to know if it loads them more generally or somewhere else.
Pages: 1