Pages: « 123456 »
Posted on 07-12-14, 07:12 pm
Cobrat
yo

Karma: 1652
Posts: 169/655
Since: 05-14-14
Posted by Arceus
When you collect the first starcoin there comes switch music.

Which level?
Posted on 07-12-14, 08:10 pm (rev. 1 by thereturnofdoritosxD on 07-13-14, 02:44 pm)


Karma: 598
Posts: 81/218
Since: 02-27-14
Posted by Tierage
Posted by Arceus
When you collect the first starcoin there comes switch music.

Which level?

It's actually the 1st area of 2-A...or maybe the starcoin is connected to something...dunno...like temporary tile destroyer...you made the level so you are the only one to know about the purpose of the song...

I'll have a look at the level in the editor by myself and try to understand what's going on...but since this is your hack I think that it's your job to have a look at the levels and fix the bugs

EDIT:There's only a starcoin in 2-A...is this another bug or you planned that the level should have only the 2nd starcoin?
Posted on 07-12-14, 08:14 pm
Cobrat
yo

Karma: 1652
Posts: 171/655
Since: 05-14-14
Posted by Tierage
Posted by Arceus
When you collect the first starcoin there comes switch music.

Which level?

It's actually the 1st area of 2-A...or maybe the starcoin is connected to something...dunno...like temporary tile destroyer...you made the level so you are the only one to know about the purpose of the song...

I'll have a look at the level in the editor by myself and try to understand what's going on...but since this is your hack I think that it's your job to have a look at the levels and fix the bugs

Oh wait, I know what it is.

When I was first creating the level, the secret exit was made to be opened when that star coin was collected. But since I changed the secret exit's location, it just kept that timer ticking. I'll fix this in the next patch.

On that note, the next patch will be completing 3-2, 3-A, 3-B, and 3-Tower.
Posted on 07-15-14, 01:51 pm
Red Paratroopa


Karma: -41
Posts: 14/163
Since: 05-16-14

This is already update? Do I have to do again for repatch? I just want make sure before I get mistake in hack. If I keep save data file from your old update, will the world and level will change or same if you get new update your patch hack?
_________________________
My DeviantArt --->
Posted on 07-22-14, 04:57 am
Cobrat
yo

Karma: 1652
Posts: 179/655
Since: 05-14-14
Posted by Darkie
This is already update? Do I have to do again for repatch? I just want make sure before I get mistake in hack. If I keep save data file from your old update, will the world and level will change or same if you get new update your patch hack?

I think I can comprehend what your saying.

If you patch the newest version (1.3.4), then the save files will remain the same yet the changes made will show. For example, if you were playing 2-1 and I made a change to it in a new update and you patch it with a version that changes 2-1, as long as you didn't load directly into 2-1 the changes should be there once you play the level.
Posted on 07-23-14, 02:40 pm (rev. 1 by  Darkie on 07-23-14, 02:42 pm)
Red Paratroopa


Karma: -41
Posts: 58/163
Since: 05-16-14

Posted by Tierage
I think I can comprehend what your saying.

If you patch the newest version (1.3.4), then the save files will remain the same yet the changes made will show. For example, if you were playing 2-1 and I made a change to it in a new update and you patch it with a version that changes 2-1, as long as you didn't load directly into 2-1 the changes should be there once you play the level.

Well, I didn't go W2 yet. Still at W1.
_________________________
My DeviantArt --->
Posted on 07-23-14, 04:57 pm
Cobrat
yo

Karma: 1652
Posts: 182/655
Since: 05-14-14
Posted by Darkie
Posted by Tierage
I think I can comprehend what your saying.

If you patch the newest version (1.3.4), then the save files will remain the same yet the changes made will show. For example, if you were playing 2-1 and I made a change to it in a new update and you patch it with a version that changes 2-1, as long as you didn't load directly into 2-1 the changes should be there once you play the level.

Well, I didn't go W2 yet. Still at W1.

World 2 was just a random example.
Posted on 07-24-14, 11:59 am
Red Paratroopa


Karma: -41
Posts: 66/163
Since: 05-16-14

Posted by Tierage
Posted by Darkie
Posted by Tierage
I think I can comprehend what your saying.

If you patch the newest version (1.3.4), then the save files will remain the same yet the changes made will show. For example, if you were playing 2-1 and I made a change to it in a new update and you patch it with a version that changes 2-1, as long as you didn't load directly into 2-1 the changes should be there once you play the level.

Well, I didn't go W2 yet. Still at W1.

World 2 was just a random example.

Oh ok. So am I good to go to repatch and remove old one?
_________________________
My DeviantArt --->
Posted on 07-25-14, 02:14 pm
Cobrat
yo

Karma: 1652
Posts: 191/655
Since: 05-14-14
Yes.

It might be a while until the next NSMB+ update (1.3.5) since I am working on some other things. The update should be completed sometime next month.
Posted on 07-30-14, 09:41 pm
Cobrat
yo

Karma: 1652
Posts: 255/655
Since: 05-14-14
Rather than making a small little 1.3.5 update, I have released a new version - 1.4.0!

NSMB+ 1.4.0 (7/30/2014) (US)
+ Added all the World 3 levels! (I was a little lazy on some of them, feedback appreciated)
+ Added new tilesets for ghost houses, underwater areas and spooky scary places.
+ Began on 4-1 and 8-1.
* Changed title screen logo.
* Fixed bugs.

Once again, since I was very lazy with some of the World 3 levels, I'd really like some feedback so I can figure out how to improve them. Also, the next big update (1.5) will be adding World 4 and 8 most likely.
Posted on 08-04-14, 10:31 am (rev. 1 by Tierage on 08-04-14, 10:31 am)
Cobrat
yo

Karma: 1652
Posts: 300/655
Since: 05-14-14
Gee, I am posting three times in a row. Anyways, I have something to say.

I am going to be putting this hack on hold for now. I'm not going to stop it completely, but I am in fact going to pause it for a while. I feel that this hack is going in a lazy direction and it won't progress further if I keep continuously rushing through it. Once again, this won't be dead forever, but it will be with no development for a bit.

So, yeah. The next update won't be for a long time. Sorry guys.
Posted on 08-04-14, 04:00 pm
Paragoomba


Karma: 83
Posts: 32/67
Since: 02-27-14
Got to World 2! Looking good so-far!
Posted on 08-30-14, 11:08 pm
Cobrat
yo

Karma: 1652
Posts: 401/655
Since: 05-14-14
Well, that was a long hiatus.

I'm going to bring an update in the next few months - 1.5. You can read more about it here. I'm too lazy to type about it again.

Does anyone have any suggestions for it?
Posted on 09-06-14, 06:19 pm (rev. 2 by thereturnofdoritosxD on 09-06-14, 06:30 pm)


Karma: 598
Posts: 176/218
Since: 02-27-14
I'm incredibly sorry if what I'm going to ask is a stupid question, but...do you think that you will show off NSMB+ 1.5 at the SMWC's Winter C3 that is going to be run in a few months? It could be a great opportunity to attract people to the forum and to the NSMB hacking scene.

P.S: I'm saying this also because at the SMWC's C3 I've seen only SMW or SMBX hacks. Something different surely could be more interesting.
Posted on 09-06-14, 06:24 pm
Cobrat
yo

Karma: 1652
Posts: 408/655
Since: 05-14-14
I'm incredibly dorry if what I'm going to ask is a stupid question, but...do you think that you will show off NSMB+ 1.5 at the SMW's Winter C3 that is going to be run in a few months? It could be a great opportunity to attract people to the forum and to the NSMB hacking scene.

P.S: I'm saying this also because at the SMW's C3 I've seen only SMW or SMBX hacks. Something different surely could be more interesting.

I might, but I've been a little lazy on the development. I'll try and see what I can do.
Posted on 09-16-14, 02:40 am
Cobrat
yo

Karma: 1652
Posts: 419/655
Since: 05-14-14
Here's a preview video of Level 2-3 in the coming update. The level design is inspired by something Skawo did, but I forgot what.

Posted on 09-16-14, 07:54 am (rev. 1 by  Hiccup on 09-16-14, 11:23 am)
Birdo


Karma: 2516
Posts: 1035/2051
Since: 06-26-11
Posted by Tierage
The level design is inspired by something Skawo did, but I forgot what.

Another Super Mario Bros. DS?

EDIT:
_________________________
Will pay unspecified $ for NSMB beta.
Posted on 09-16-14, 11:10 am


Karma: 598
Posts: 194/218
Since: 02-27-14
That's a pretty nice "Ruins" level...definitely better than the old 2-3. Good job, sir.
There is only a thing that bugs me in that level, though. Go at 2:11, you can see that the fire snake goes through the pipe.

And,  Hiccup...not to be a smartass, but...it's Another Super Mario Bros. 2 not Another Super Mario Bros. DS.
Posted on 09-16-14, 01:03 pm
Cobrat
yo

Karma: 1652
Posts: 420/655
Since: 05-14-14
Go at 2:11, you can see that the fire snake goes through the pipe.

Okay, excuse me while I ASM hack to fix this so they bounce off walls and ceilings perfectly.
Posted on 09-16-14, 03:04 pm (rev. 1 by thereturnofdoritosxD on 09-19-14, 01:22 pm)


Karma: 598
Posts: 195/218
Since: 02-27-14
Posted by Tierage
Go at 2:11, you can see that the fire snake goes through the pipe.

Okay, excuse me while I ASM hack to fix this so they bounce off walls and ceilings perfectly.

Don't. Simply move the ceiling up a bit or put something to avoid that the fire snake glitches through the pipe.

Also, I'm sorry if my post sounded a bit too smartassey, but I just wanted to move a reflector to the bugs of the levels and help to make that level perfect...not to intend a thing like "omgzorz you made a bug...you are the worst NSMB hacker evah!".
Pages: « 123456 »