Pages: « 123456
Posted on 11-02-12, 07:25 pm
in business again


Karma: 7866
Posts: 749/2372
Since: 06-26-11
Just replace shacknet.nu with rustedlogic.net.
_________________________
Kuribo64 - RH-fucking-cafe - Kafuka

and so here we are, NSMBHDing again, I guess
Posted on 01-14-13, 06:20 pm
Fuzz Ball
banned for purposefully altering people's posts, among other things.

Karma: 3124
Posts: 74/986
Since: 11-29-11
Would it be a good idea this 'Tile behavior list' to place in the NSMBe?
That can be usefull
Posted on 01-14-13, 07:43 pm
Fuzzy
Full mod

Karma: 1127
Posts: 617/784
Since: 06-28-11
The tile behavior list was in NSMBe, but it was obsoleted by a more versatile tile behavior picker. If you really want it, I believe it's in build 358.
Posted on 06-16-13, 03:53 pm
Fuzz Ball
banned for purposefully altering people's posts, among other things.

Karma: 3124
Posts: 109/986
Since: 11-29-11
In New Super Mario Bros. there's a Mushroom/Fire Flower ?-block.
Is there a code for a Mushroom/Shell ?-block?

I mean:
Small Mario gets a Mushroom by jumping the ?-block.
Normal Mario gets a Shell by jumping the ?-block.
Posted on 06-16-13, 04:06 pm


Karma: 3542
Posts: 1864/2112
Since: 06-28-11
If its not coded by Nintendo, there won't be such a block. Neither Brick nor ?-Block. Sorry!
But there are always different possibilities to give you a Shell.
Posted on 09-07-13, 09:07 pm
"My old posts...Fond memories"

Piranha Plant

HP: 45
DEF: 2
DESC: "rattle"
LVL: 3
SKILLS [
- Pixel art
- Scripting
- Graphics ]

Karma: 871
Posts: 101/1274
Since: 02-12-13
Posted by gold mushroom
a little strange behavior: 35 04 35 04 when a super mario hits it by the side, two items come out a mushroom and a blue turtle shell. Dirbaio, is it possible to make other blocks that give two items?
this is the behavior for the block that gives a blue turtle shell: 35045005

No, the block blue shell behaviour does not work at all and gives me a tile with NO BEHAVIOUR AT ALL. And a "CONFLICT!" in the Tile Behaviours list.
Posted on 09-07-13, 10:02 pm
Giant Goomba
We do what we must because we can

Karma: 4066
Posts: 239/1231
Since: 06-25-13
Stop these useless posts hamza. The user is inactive since 405 days and the post is about 2 years old. Stop bumping.
_________________________
Super Mario Bros. - The New Worlds | Full release
Pokémon Shining Diamond | Full release

My Youtube channel
Best friends forever
Posted on 09-08-13, 09:34 am (rev. 1 by  SnakeBlock on 09-08-13, 09:35 am)
"My old posts...Fond memories"

Piranha Plant

HP: 45
DEF: 2
DESC: "rattle"
LVL: 3
SKILLS [
- Pixel art
- Scripting
- Graphics ]

Karma: 871
Posts: 103/1274
Since: 02-12-13
Posted by Arceus
Stop these useless posts hamza. The user is inactive since 405 days and the post is about 2 years old. Stop bumping.


How is my post useless? Just because I asked why the block isn't working?

I needed the block for a level.
(by list I mean behaviour picker.)
Posted on 09-08-13, 09:37 am
Giant Goomba
We do what we must because we can

Karma: 4066
Posts: 242/1231
Since: 06-25-13
I should read your post before answering

Sry hamza
_________________________
Super Mario Bros. - The New Worlds | Full release
Pokémon Shining Diamond | Full release

My Youtube channel
Best friends forever
Posted on 09-08-13, 04:06 pm
"My old posts...Fond memories"

Piranha Plant

HP: 45
DEF: 2
DESC: "rattle"
LVL: 3
SKILLS [
- Pixel art
- Scripting
- Graphics ]

Karma: 871
Posts: 114/1274
Since: 02-12-13
Posted by Arceus
I should read your post before answering

Sry hamza

No problem.
Posted on 09-09-13, 02:05 am
Giant Red Koopa


Karma: 751
Posts: 619/1315
Since: 11-12-12
I think you probably did it wrong, its not your fault though so don't worry.
I think its just some uncoded thing in the editor, but to fix the problem you can just check then uncheck any box, hope this helps .
_________________________
I wanna do something but meh.

Posted on 09-09-13, 10:24 am
"My old posts...Fond memories"

Piranha Plant

HP: 45
DEF: 2
DESC: "rattle"
LVL: 3
SKILLS [
- Pixel art
- Scripting
- Graphics ]

Karma: 871
Posts: 122/1274
Since: 02-12-13
Posted by mrx
I think you probably did it wrong, its not your fault though so don't worry.
I think its just some uncoded thing in the editor, but to fix the problem you can just check then uncheck any box, hope this helps .


No, wrote the same number as he said to. It checked a lot of boxes but ? block one was unchecked. But when I clicked on it, I saw a option saying "Blue Shell". But when I check the ? block property the option disappears. Odd...

Probably Dirbaio meant to add this option or something? If not, how can a Blue Shell appear even if it wasn't in the game or normally in the editor (If checked the ? block)? And even trying to uncheck or mess with other options, it disappears again. Wha?
Posted on 03-07-17, 12:57 pm, deleted by  MarioFanatic64: Stop spamming
Pages: « 123456