Pages: 1
Posted on 10-13-19, 05:38 pm
Micro-Goomba
FunnyBone

Karma: 32
Posts: 14/16
Since: 01-14-18
I recently had to redownload the asmpatchtemplate, and when I compile the asm hack file thingy, I keep getting error 1. I know it has something to do with the makefile and the devkitARM directory but I don't fully remember how to fix it. I think there was a post here that fixed it but I cannot find it.
Posted on 10-14-19, 09:55 pm (rev. 1 by utubeluigi4life on 10-19-19, 05:30 pm)
Micro-Goomba
FunnyBone

Karma: 32
Posts: 15/16
Since: 01-14-18
Nevermind I found out what I did wrong, I had a weird version of devkit installed that didn't work. I installed an older version and that fixed it.

Ignore what I said, it still isn't working.
Posted on 10-27-19, 02:14 am
Micro-Goomba
FunnyBone

Karma: 32
Posts: 16/16
Since: 01-14-18
can someone please help soon? i want to finish the rom hack asap (sorry if i sound like an inpatient buffoon)
Posted on 10-27-19, 02:22 am
Once upon a time there was a tiger.

Karma: 4883
Posts: 2619/2629
Since: 01-17-13
most people who know jack shit about ASM moved out, so unless you contact somebody directly, I doubt you will get much luck.
Posted on 10-27-19, 03:38 am
Boomerang Brother
Swagmaster

Karma: 1127
Posts: 999/1036
Since: 04-24-18
If you're having issues, I could apply ASM hacks for you PM me if you want me to
___________________________________________________________


New Super Mario Bros. U DS:
https://nsmbhd.net/thread/4444-new-super-mario-bros-u-ds-demo-release/
Discord: https://discord.gg/vzf8jpJ
Youtube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCDVgpALFwJf_u5hjfKEuQSA
Pages: 1