Pages: 1
Posted on 09-05-13, 06:45 pm
Boomboom
Disgustingly Immature Naive Smartass

Karma: 2340
Posts: 662/1986
Since: 06-26-11
after pressing enter and clicking save
_________________________
WarioWare: D.I.Y. pallete
Posted on 09-05-13, 06:46 pm
Giant Goomba
We do what we must because we can

Karma: 4095
Posts: 210/1240
Since: 06-25-13
You have to move smth. else around like a koopa e.g. then it saves.

_________________________
Super Mario Bros. - The New Worlds | Full release
Pokémon Shining Diamond | Full release

My Youtube channel
Best friends forever
Posted on 09-06-13, 06:58 am (rev. 1 by  Hiccup on 09-06-13, 06:58 am)
Boomboom
Disgustingly Immature Naive Smartass

Karma: 2340
Posts: 664/1986
Since: 06-26-11
What?

Move a sprite, in the tileset editor?
_________________________
WarioWare: D.I.Y. pallete
Posted on 09-06-13, 12:15 pm (rev. 2 by  Arceus on 09-06-13, 12:17 pm)
Giant Goomba
We do what we must because we can

Karma: 4095
Posts: 217/1240
Since: 06-25-13
You talk about the tileset editor? Ohhh... but then you have to do smth else too. Maybe edit smth. in Map16 or somewhere else. You have to change smth. else than only the behaviour
_________________________
Super Mario Bros. - The New Worlds | Full release
Pokémon Shining Diamond | Full release

My Youtube channel
Best friends forever
Posted on 09-06-13, 02:42 pm (rev. 1 by  Hiccup on 09-13-13, 06:52 am)
Boomboom
Disgustingly Immature Naive Smartass

Karma: 2340
Posts: 665/1986
Since: 06-26-11
I found my way around the problem, but it should still be fixed.
_________________________
WarioWare: D.I.Y. pallete
Posted on 11-15-13, 04:30 pm
Fuzzy
Full mod

Karma: 1128
Posts: 734/785
Since: 06-28-11
Does this bug still exist? I tried to reproduce it, but it works fine for me.
Posted on 11-19-13, 04:22 pm
Boomboom
Disgustingly Immature Naive Smartass

Karma: 2340
Posts: 790/1986
Since: 06-26-11
I guess it is, if you can't reproduce it.
_________________________
WarioWare: D.I.Y. pallete
Pages: 1