Pages: 1
Posted on 08-19-18, 04:42 pm (rev. 1 by TheTimebreaker on 08-22-18, 02:54 pm)
Ninji
W1 out :)

Karma: 504
Posts: 180/229
Since: 10-22-17
Hello everyone, that music-related-question-asking-guy again

This time something really weird: the title says it: a track of music plays in one level perfectly and not in the one I need it.
Actually it is this track i made for Skylander (it's the Fortress Wii Theme using parts of a bank file from the MvL Sound Database)

Anyone a guess what causes this?
Greets
BooChewbaca

EDIT: It seems like it's working in every level but the Castle. Additionally, Castle of w2 also does not work.
Could this occur because of additional + higher prioritised sound effects? just a random thought
_________________________
previously (un)known as BooChewbaca
Posted on 08-22-18, 05:44 pm
Red Goomba


Karma: 16
Posts: 38/46
Since: 05-25-18
i will try to look at this and see what happens

(also i am allowed to use this track in my hack or is it just for Skylander?)
Posted on 08-22-18, 05:56 pm
Ninji
W1 out :)

Karma: 504
Posts: 191/229
Since: 10-22-17
Ill ask him if he has a problem with this. But if not, ill upload all music made by me in the free to use thread.
If that's the case, you can use it if you credit me.
_________________________
previously (un)known as BooChewbaca
Posted on 08-23-18, 05:25 pm
Mariomaster

Karma: 8205
Posts: 1333/1617
Since: 06-09-12
Iirc the music heap is smaller in castles and towers as it has to alloc another buffer for the boss music.

So I assume your track is just too large.
_________________________
GitHub - Kuribo64 - YouTube
Posted on 08-23-18, 05:51 pm
Ninji
W1 out :)

Karma: 504
Posts: 192/229
Since: 10-22-17
I temporarily worked around it by using another theme for w1.
Will look at the track again once i reach W2's castle.
Thank you btw
_________________________
previously (un)known as BooChewbaca
Pages: 1