Pages: 1
Posted on 09-12-13, 10:36 am
Knifed by Sakuya

Karma: 433
Posts: 135/289
Since: 07-03-13

Hai again! I have a suggestion.
You know for the platforms?
Like all of these.

-Pendulum Platform

-Line controlled platform

-Mushroom platforms

-Stone platforms

-Spinning shapes and platforms

-Draw bridge platforms.

-ETC

I have a idea. I don't want to keep fixing the platforms when i test it.
So a good idea appears!
When you put one of the platforms down.
And you add like. Speed and where it goes.
It would show like a see through version acting out the platform!
If it fell out of the screen like line controlled platforms.
It would reappear again in 1 minute!
It reappears faster if you change the speed.
Like a see-through mushroom to help test the tilting.
This could work for the flying ? Blocks
Maybe for the Spiked balls as well.
If it was stuck in a hole. It would reappear in the editor until you close the editor or remove it.

Neat idea isn't it?
_________________________
Flandre Scarlet Layout done by  Lunarius
Posted on 09-12-13, 11:03 am
Super Mario
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Karma: 9591
Posts: 3753/4446
Since: 06-08-11
Ummm. So you're asking us to simulate the whole game physics inside the editor?

I'm afraid that's not feasible...
Posted on 09-12-13, 11:21 am
Knifed by Sakuya

Karma: 433
Posts: 136/289
Since: 07-03-13

It was a good Suggestion. I hoped it was gonna be really useful
_________________________
Flandre Scarlet Layout done by  Lunarius
Posted on 09-12-13, 11:23 am (rev. 1 by  Arceus on 09-12-13, 11:23 am)
We do what we must because we can

Karma: 5409
Posts: 260/1398
Since: 06-25-13
In the Pekka Kana 2 editor is it possible You pushed "A" and some platforms start to move.
But NeverEndingGamer dont you think that it would lag a bit when animating all?
_________________________
Super Mario Bros. - The New Worlds | Full release
Super Mario Castle 2 | Full release

My Youtube channel
Best friends forever
Posted on 09-12-13, 11:24 am
Knifed by Sakuya

Karma: 433
Posts: 137/289
Since: 07-03-13

Maybe there might be a [Animate] Button And you can only do it one at a time
_________________________
Flandre Scarlet Layout done by  Lunarius
Posted on 09-12-13, 11:38 am
All aboard the RandomTests train!

Karma: 774
Posts: 230/352
Since: 05-01-12
Maybe there might be a [Animate] Button And you can only do it one at a time

The problem is not about lag (animations wouldn't be that difficult). The problem is that it would involve simulating physics of entire game.
Posted on 09-15-13, 10:49 am
a

Karma: 1239
Posts: 157/1290
Since: 02-12-13
Hoo boy. I liked this idea

Too bad it isn't possible.
Posted on 09-15-13, 01:16 pm
Fuzzy
Full mod

Karma: 1168
Posts: 684/785
Since: 06-28-11
This would be useful, but it just isn't remotely possible. Rejected, sorry
Pages: 1