Pages: 1
Posted on 12-24-12, 12:48 pm (rev. 1 by  MarioSunshine on 12-24-12, 12:49 pm)
Fuzz Ball
KirbyFanatic64 (LOL)

Karma: 1256
Posts: 726/950
Since: 11-13-11
When I attempt to import title logo and then save, the editor shows this message:

Trying to resize an InlineFile

In next attempt, I try export unedited title logo from clean rom and re-import. It works fine, but as soon as I hit save, this error occurs.
_________________________

Great games must be fun, not fancy.

Music Hacker needed! PM me if you wish!
Posted on 12-24-12, 03:27 pm
Koopa


Karma: 172
Posts: 58/106
Since: 10-20-12
I got this error with my own hack. I had to go use an earlier build for it to work.
Posted on 01-20-13, 12:39 pm
Fuzz Ball
KirbyFanatic64 (LOL)

Karma: 1256
Posts: 745/950
Since: 11-13-11
Excuse me please, I would like to know whether this issue is solved or not. Since it still happens in latest build! (r365)



_________________________

Great games must be fun, not fancy.

Music Hacker needed! PM me if you wish!
Posted on 01-20-13, 04:59 pm
Fuzzy
Full mod

Karma: 1122
Posts: 628/784
Since: 06-28-11
Well, if it's not fixed in the latest build, then it's not fixed.

I tried to reproduce it, but I couldn't. What file is the "title logo?"
Posted on 01-24-13, 04:52 pm (rev. 2 by  CreativiPie on 01-24-13, 05:51 pm)
Pokey
Not actually really dead.

Karma: 671
Posts: 122/694
Since: 09-24-12
Ncg: UI_O_menu_title_logo_o_u_ncg.bin
Ncl: d_2d_UI_O_menu_title_logo_o_u_ncl.bin

Oh, and this happen to me too. Though, it has never happened before... And it's not the first time I import a png file over the title logo.

EDIT: Oh, I know now why the import all bitmaps with all palettes button was marked "broken"!

EDIT 2: Me too, I had to use an earlier editor version for it to work.
_________________________
this is a post. Posts are rare these days.
Posted on 05-02-14, 05:27 am
Fuzz Ball
KirbyFanatic64 (LOL)

Karma: 1256
Posts: 798/950
Since: 11-13-11
I know I have posted in a two years old thread, but what I'm posting is still related to the issue talking here.

I have got that error again though, I have used NSMBe version 377.

Trying to resize an InlineFile.



I have imported this one:


I have no idea about how to fix this aside from using some early builds...

To reproduce the error report you can try export the bitmap with all palettes and re-import it and save.

Thank you! I hope I don't break the rule!
_________________________

Great games must be fun, not fancy.

Music Hacker needed! PM me if you wish!
Posted on 05-03-14, 05:01 pm
Fuzzy
Full mod

Karma: 1122
Posts: 748/784
Since: 06-28-11
Fixed. When importing an image, NSMBe would always generate a new palette with 256 colors even when the palette didn't have that much space.
Posted on 05-04-14, 02:41 am
Fuzz Ball
KirbyFanatic64 (LOL)

Karma: 1256
Posts: 801/950
Since: 11-13-11
Posted by Piranhaplant
Fixed. When importing an image, NSMBe would always generate a new palette with 256 colors even when the palette didn't have that much space.


Thank you, so that's why!

I can download the newest version here right?
_________________________

Great games must be fun, not fancy.

Music Hacker needed! PM me if you wish!
Posted on 05-04-14, 09:59 am
Fuzz Ball
banned for purposefully altering people's posts, among other things.

Karma: 3119
Posts: 320/986
Since: 11-29-11
Posted by MarioSunshine

I can download the newest version here right?


Yes.
Posted on 05-04-14, 11:12 am
Fuzz Ball
KirbyFanatic64 (LOL)

Karma: 1256
Posts: 804/950
Since: 11-13-11
I have downloaded and test it, but it pretty like the same b377 I have used. Why that the error is still occured?

I wonder if it is the "newer" b377 or not.
In version list page, it shows that b377 was built on Mar 31 2014, 02:32 PM. Is that only meant for the early build of b377?

Sorry, I have missed a lot. I hope I ain't disturbing too much.

Thank you!

_________________________

Great games must be fun, not fancy.

Music Hacker needed! PM me if you wish!
Posted on 05-04-14, 11:45 am (rev. 1 by  KingYoshi on 05-04-14, 11:45 am)
Fuzz Ball
banned for purposefully altering people's posts, among other things.

Karma: 3119
Posts: 321/986
Since: 11-29-11
I think it will be fixed in build 378.
But that build isn't here yet.
Posted on 05-04-14, 03:06 pm
Fuzzy
Full mod

Karma: 1122
Posts: 749/784
Since: 06-28-11
Posted by KingYoshi
I think it will be fixed in build 378.
But that build isn't here yet.

That is correct. I am unable to make builds right now, so I am just fixing the bugs and putting it into the repository.  Dirbaio will have to make a new build for this.
Posted on 05-04-14, 11:41 pm (rev. 1 by  Dirbaio on 05-04-14, 11:41 pm)
Super Luigi
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Karma: 7605
Posts: 4020/4383
Since: 06-08-11
Build 378 now out!

Sorry  Piranhaplant, the build bot is broken if you invoke it from the website, but if I log into the server and run it manually from the terminal it works. I think it has to do with the stupid PHP timeouts. Blarg.

And thanks a lot for fixing the bugs!
Pages: 1