Pages: 1
Posted on 11-07-23, 07:31 pm


Karma: 3
Posts: 1/4
Since: 10-24-23
I just started making a level and when I tested it Mario didn't make certain sounds. He would make the triple jump noise and power up collect noise, but he would not make the single jump or ground pound noise. I do not know what I did wrong much help would be appreciated.
Posted on 11-07-23, 07:52 pm
Porcupo
I do things sometimes

Karma: 795
Posts: 293/310
Since: 08-07-17
what music are you using for your level?
Posted on 11-07-23, 07:56 pm


Karma: 3
Posts: 2/4
Since: 10-24-23
Posted by Keeper
what music are you using for your level?
Im pretty sure its the default 1-1 music. Where would I see that?
Posted on 11-07-23, 07:59 pm
Porcupo
I do things sometimes

Karma: 795
Posts: 294/310
Since: 08-07-17
you should be able to see it if you have your view selected. also, what sound set are you using? you can check that by going to the tab with the palette icon n then going to the "options" tab
Posted on 11-07-23, 08:02 pm (rev. 4 by Ethan170010 on 11-07-23, 08:38 pm)


Karma: 3
Posts: 3/4
Since: 10-24-23
I went to the views section of the editor and selected the view I was using and changed the MvsL music to overworld music. Thanks for the help.
Posted on 11-07-23, 08:34 pm
Porcupo
I do things sometimes

Karma: 795
Posts: 295/310
Since: 08-07-17
do you think you could post your solution so people who have this problem and find this thread will know what to do?
Posted on 11-07-23, 08:37 pm


Karma: 3
Posts: 4/4
Since: 10-24-23
I went to the views section of the editor and selected the view I was using and changed the MvsL music to overworld music. Thanks for the help.
Pages: 1