Pages: 1
Posted on 09-21-11, 05:16 pm
Panser


Karma: 342
Posts: 47/335
Since: 06-28-11
I have editing world 5-2,5-A,and tower but the level in the game,remain the same
how can I do to see them in the game?
Posted on 09-21-11, 05:20 pm
Roy Koopa


Karma: 3901
Posts: 684/2722
Since: 06-26-11
Perhaps you choosed the wrong ROM when testing If not, copy all your levels into a clean ROM and try again.
If this won't work, I cant help you xD (Or you forgot to click on the save button )
_________________________
See a lots of creative DS Hacking here
If you want to support me, you might check out my Patreon Page : )
Posted on 09-21-11, 06:37 pm


Karma: 3667
Posts: 442/2112
Since: 06-28-11
Posted by ray
Perhaps you choosed the wrong ROM when testing If not, copy all your levels into a clean ROM and try again.
If this won't work, I cant help you xD (Or you forgot to click on the save button )

I completely agree. You did something wrong. I NEVER heard of such a problem.
Posted on 09-22-11, 05:08 pm
Panser


Karma: 342
Posts: 48/335
Since: 06-28-11
the level when I open it is edited
Posted on 09-22-11, 05:11 pm
Roy Koopa


Karma: 3901
Posts: 690/2722
Since: 06-26-11
Then we cant help you (Or you started the wrong rom )
_________________________
See a lots of creative DS Hacking here
If you want to support me, you might check out my Patreon Page : )
Posted on 12-24-11, 09:09 am


Karma: 1
Posts: 1/1
Since: 12-20-11
oh,maybe you need download a new NO$GBA.exe to play the game^_^
you can download NO$GBA at www.nogba.com
Posted on 12-24-11, 11:53 am
Goomba


Karma: 13
Posts: 17/20
Since: 12-13-11
It is very rare, as they say the comments, there will not be saved . Test and tell us
Pages: 1