Pages: 1
Posted on 09-14-13, 10:25 pm
Newcomer


Karma: 10
Posts: 3/6
Since: 05-23-13
Hello to everything the community of nsmbhd.net want to know since there might do that the game or the publisher was not recognizing every tile in 16x16 in order that it should recognize it for example with 32x32. It is that I am employed at a new project and using the climbed one (hqx used in many emulators) to improve the image that creates newly pixels but the image becomes too big. Good thank you anyhow.

Excuse for my English use a translator
Posted on 09-14-13, 10:41 pm (rev. 1 by Thierry on 09-14-13, 10:42 pm)
Once upon a time there was a tiger.

Karma: 4795
Posts: 281/2596
Since: 01-17-13


So, you want to make some tiles bigger?


EDIT: Please don't use translators, It's long to translate you.
Posted on 09-14-13, 10:46 pm (rev. 1 by  Dirbaio on 09-14-13, 10:46 pm)
Super Mario
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Karma: 8979
Posts: 3758/4433
Since: 06-08-11
Even with your "translation", I understand nothing.

 BlackSnake124: You're asking if it's possible to get NSMB to use 32x32 tiles, or what?
Posted on 09-15-13, 09:38 am
Newcomer


Karma: 10
Posts: 4/6
Since: 05-23-13
Sorry for the translation. If you would want to make the tiles of 32x32 instead of 16x16
Posted on 09-15-13, 09:45 am (rev. 3 by Thierry on 09-15-13, 09:47 am)
Once upon a time there was a tiger.

Karma: 4795
Posts: 282/2596
Since: 01-17-13
You want us to make your tiles 32x32 instead of 16x16 ? With the editor or with anything?

EDIT: If you want, I can make them 32x32.
Posted on 09-15-13, 10:10 am
Newcomer


Karma: 10
Posts: 5/6
Since: 05-23-13
I want to put tiles of 32x32 instead of 16x16 in the game. is that girl put more lost pixels.

I can Put a picture of the tiles you want to use? to see if I understand
Posted on 09-15-13, 10:13 am
Once upon a time there was a tiger.

Karma: 4795
Posts: 285/2596
Since: 01-17-13
I'll edit the tileset, make all tiles bigger, and put them in a level. (Sorry, I can't put a pic right now)
Posted on 09-15-13, 11:54 am
Giant Red Koopa


Karma: 816
Posts: 651/1315
Since: 11-12-12
I think he wants it HD, like 16x instead of 8x for a tile, and this is not possible, period.
Posted on 09-15-13, 02:13 pm
Super Mario
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Karma: 8979
Posts: 3759/4433
Since: 06-08-11
Ah. No that's not possible.

You can make 32x32 tiles using 4 16x16 tiles. But then you'll be able to fit less tiles. So no.
Posted on 09-16-13, 05:52 pm
Newcomer


Karma: 10
Posts: 6/6
Since: 05-23-13
Okay so putting them in 4 16x16 tiles is not a problem because very few tiles that I put. But it is very small mario next to a tile could make mario was larger
Posted on 09-16-13, 05:57 pm
We do what we must because we can

Karma: 5128
Posts: 278/1346
Since: 06-25-13
Your english =

If I understand right what you posted: No its not possible to make Mario larger.
_________________________
Super Mario Bros. - The New Worlds | Full release
Super Mario Castle 2 | Full release
Pokémon Shining Diamond | Full release

My Youtube channel
Best friends forever
Posted on 09-16-13, 08:49 pm
Once upon a time there was a tiger.

Karma: 4795
Posts: 299/2596
Since: 01-17-13
You don't understood anything.

He wanted to put 32 pixels in 16 pixel to make his tiles HD.
Posted on 09-17-13, 12:35 am
Giant Red Koopa


Karma: 816
Posts: 669/1315
Since: 11-12-12
..We understood everything... Thats what we all thought...
Pages: 1