Pages: 1
Posted on 11-23-12, 01:12 am
Red Goomba
Banned

Karma: -320
Posts: 41/44
Since: 09-19-12
http://imageshack.us/photo/my-images/194/helpxl.png/
is error No editt and other options help me please
is corupted the hack
Posted on 11-23-12, 02:14 am
Giant Red Koopa


Karma: 816
Posts: 44/1315
Since: 11-12-12
Well thats weird why is there only three tabs? There should be five! Also Im pretty shure there is no way to fix coruption, Sorry.
Posted on 11-23-12, 02:53 am
Red Goomba
Banned

Karma: -320
Posts: 42/44
Since: 09-19-12
please Help me is error of program help me please ..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Posted on 11-23-12, 04:19 am
Giant Red Koopa


Karma: 816
Posts: 47/1315
Since: 11-12-12
I think it might be beacuse there is not all the tabs so re install NSMBEe and it might work!
Posted on 11-23-12, 04:30 am
Koopa


Karma: 172
Posts: 15/106
Since: 10-20-12
Was it working with the same version of the editor before?
Posted on 11-23-12, 05:01 am (rev. 1 by  gridatttack on 11-23-12, 06:16 am)
Red Goomba
Banned

Karma: -320
Posts: 43/44
Since: 09-19-12
my vercion is 5.2 editor 354 help me

~No need to spam smilies.
Posted on 11-23-12, 05:05 am
Koopa


Karma: 172
Posts: 16/106
Since: 10-20-12
Well, I don't know what's wrong, just try reinstalling it like Mr. X said.
Posted on 11-23-12, 05:55 am (rev. 1 by  gridatttack on 11-23-12, 06:19 am)
Red Goomba
Banned

Karma: -320
Posts: 44/44
Since: 09-19-12
is portable no istalatcioin instalation istall is
BAD THE PROGRAM IS BUG.
Posted on 11-23-12, 06:15 am
Birdo


Karma: 3165
Posts: 979/2004
Since: 06-28-11
NO SMILEY ABUSE. PLEASE.

And I don't know whats wrong there. I had this problem when it just would open those 3 tabs.

What you can do is get an older revision of the editor. I had this problem and the older editor opened the levels again.
_________________________

Posted on 11-23-12, 11:31 am
Super Mario
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Karma: 8939
Posts: 2883/4433
Since: 06-08-11
Why is this thread in *FORUM* Bug Reports and Suggestions !?

 josuehackerds: change the gamecode of the ROM back to normal.
Pages: 1